Odlazak u dom ne mora da bude i kraj aktivnog i društvenog života i kontakta sa porodicom.

U domu Vis organizujemo različite društvene aktivnosti i programe u cilju da se korisnicima doma za stare pruže raznovrsni sadržaji koji će animirati i motivisati da se svaki korisinik doma aktivno uključi u željene programe i na najlepši način provede svoje slobodno vreme.

Prema svojim željama, potrebama, interesima i mogućnostima korisnici se uz stručnu pomoć osoblja doma i pomoć radnog terapeuta mogu uključiti u razne aktivnosti koji svakako obogaćuje život naših korisnika.

Dom za stare Vis nudi mnogobrojne individualne i grupne aktivnosti. Na Vama će biti da izaberete na koji način ćete organizovati svoje vreme.

 

 

 

Društvene aktivnosti u domu za stare Vis:

  • proslave rođendana korisnika doma Vis
  • obeležavanje krsnih slava korisnika
  • proslave Nove godine, Božića, Uskrsa ...
  • igranje društvenih igara
  • obeležavanje društvenih događaja
  • svakodnevne šetnje
  • organizovani izleti

 

 

 

Umka kao prigradska opština grada Beograda ima svoj Klub penzionera tako da u saradnji sa njim organizujemo jednodnevne izlete po jako pristupačnim cenama za sva znamenita mesta, crkve i manastire Srbije.


U domu se poštuje svačije pravo na privatnost i intimu. Naši korisnici mogu, kada to požele da budu sami u svom prostoru ili pak da uživaju u društvu.

Naši stanari u domu proslavaljaju slave, rodjendane sa svojom porodicom, prijateljima i ostalim korisnicima doma.

 

 

Pratite nas

Nega

U domu Vis je angažovano profesionalno i ljubazno osoblje čiji je zadatak da omoguće stanarima zdrav, aktivan i dostojan život.

Društveni život

Odlazak u dom ne mora da bude i kraj aktivnog i društvenog života i kontakta sa porodicom.